Het telefoongesprek

Dit is het verhaal over een telefoongesprek tussen mij (Johan, 49) en mijn vrouw (Carola, 39). Carola is een slanke blondine met flinke, ferme borsten en een paar prachtige billen. Ze heeft middellang, krullend haar en een mooie gebruinde huid van de zonnebank. We zijn inmiddels ruim 10 jaar getrouwd en nog 6 jaar langer samen. We hebben een koophuis met een tuin, kinderen en een hond en allebei een goede baan.

Een paar weken terug was het paar dagen lekker weer en genoten we samen in de tuin van de avondzon, toen Carola haar telefoon ging. Het was Sheryl, haar beste vriendin, om te vragen of ze zin had om naar het strand te gaan de volgende dag. Dan zouden ze lekker picknicken en wandelen en weer eens bijkletsen. Carola vond het een leuk idee en keek me vragend aan. Ik knikte kort en met een glimlach stemde ze toe. Na het korte gesprek gaf Carola me een snelle kus en ging naar boven.

“Johan!?”, riep Carola. Ik stond op en liep naar binnen. “Kun je me even helpen?”, vroeg ze daarna. Ik liep langzaam de trap op en zag haar staan in onze slaapkamer. Ze stond voor de spiegel in haar zwarte bikini. Wat een heerlijk gezicht was dat toch. Haar ietwat dikke billen die amper in het broekje pasten nodigden uit om vastgepakt te worden, en dat deed ik dan ook. Carola draaide zich om en trok m’n handen weg uit protest. “Nu niet schat, je weet toch dat ik daar niet van hou. Ik wil alleen even weten of je deze zwarte of toch die roze bikini leuker vindt?”

Carola heeft het niet zo op seks. We doen het wel een keer per week, maar dat doet ze eigenlijk voor mij. En dan in het donker, onder de dekens in ons bed. Geen rare fratsen of een vluggertje in de keuken. Na verloop van tijd werd dat voor mij wel een beetje saai en heb ik op verschillende manieren geprobeerd ons seksleven nieuwe energie in te blazen. Zo heb ik een periode gehad waarin ik haar wilde overhalen om het eens met een andere man te doen, door subtiel hierover te beginnen tijdens de seks. Daar wilt ze echter niets van weten. Volgens Carola hoort dat niet als je van elkaar houdt en elkaar vertrouwt, maar ik zie dat juist anders – zoiets kun je alleen doen als je elkaar echt vertrouwt. Ondanks mijn pogingen is het er nooit van gekomen en ben ik er ook mee gestopt. Het enige dat ik nu nog doe als Carola al klaargekomen is en zij mij aftrekt of pijpt, is haar vragen of ze nog stout geweest is. Ze speelt het dan mee, maar antwoord alleen met ja of nee.

Wat later loopt Carola rond in de roze bikini, die voor mij de voorkeur had. Gewoon een nette bikini, geen string of tanga, maar wel sexy en het legde een mooi accent op haar heupen en billen. “Ok, als jij het zegt”, zei ze terwijl ze nog eens voor de spiegel stond. “En nu ga ik in m’n pyjama en lekker slapen, want we gaan morgen vroeg weg.”

De volgende ochtend om 7 uur ging de wekker op Carola haar telefoon. Ze sprong uit bed en ik volgde met enige tegenzin. Als ik eenmaal wakker ben, kan ik toch niet meer slapen. We zaten beneden aan de keukentafel en dronken koffie. “Sheryl komt me om 8 uur al ophalen, want het wordt vandaag druk en we willen een goede plek hebben”, zei ze enthousiast. Ik vroeg haar of ze met het avondeten thuis zou zijn, maar dat wist ze nog niet zeker. Misschien zouden ze een lekkerbekje bij de visboer halen. Carola zei: “we zijn hoe dan ook voor 6 uur thuis.”

Carola ging naar boven om te douchen en haar aan te kleden. Ze pakte haar bikini, een handdoek, zonnebrandcreme en nog wat toiletspullen in een rugzakje. Ze kwam vrolijk naar beneden en had er duidelijk zin in. De bel ging – daar was Sheryl al. Ik deed open en groette haar met een kus op haar wang, zoals we altijd deden. Carola gaf haar een knuffel en trok haar slippers aan. Ze droeg een spaghettitopje die haar borsten prachtig tentoonstelden en een kort blauw sportbroekje dat eigenlijk te strak zat. “Wij gaan, ik zie je later vanmiddag schat!” Ik wenste ze veel plezier en ging op de bank zitten. Ik had lekker een dag alleen en zette de spelcomputer aan. “Tot vanavond schat!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *