Haar ex vriend

Ik kwam terug van mijn vrijwilligerswerk en trof Diny aan inde kamer met haar ex vriend, hij was toevallig in de buurt, zei hij. Ze zaten gezellig te drinken in de serre en Diny had een vrij kort rokje aan met een blouse die een aardige inkijk gaf wat zijn uitwerking niet miste bij Jan want zo heet haar ex vriend. Nou had ik van haar wel gehoord dat hij flink geschapen was en dat was nu wel duidlelijk te zien. Waarom hij bij haar was weg gegaan was haar nooit duidelijk geworden want op seks gebied hadden wij het goed het kon mij nooit te vaak gebeuren, ze had nu ook nog vaak zin, en wanneer hij wilde lag ik zo op mijn rug met mijn benen uit elkaar.

Zij had geen behoefte aan spanning op seks gebied en wanneer ik eens er over had om een andere man er bij te halen of een ander vrouw zei ze dat ze daar geen behoefte aan had. Wij hoorde van Jan dat zijn huidige vrouw daar wel voor open stond dat ze aan partnerruil deden en beiden er van genoten. Toen Jan even naar het toilet was zei ik tegen haar dat het daarom misschien wel mis was gegaan en zou jij het goed vinden wanneer ik mij door een andere kerel liet neuken ik denk dat ik het wel spannend zou vinden zei ik. Diny vroeg aan Jan of hij bleef eten wat hij graag deed want jij kon altijd zo lekker koken en is ze daar nog goed in vroeg hij aan mij, ja hoor ze is op meer terreinen goed zei ik zoals vroeg hij dat vertel ik je wel wanneer zij naar de keuken is zei ik. Ik heb een brutale vraag, zei Jan en dat is vroeg ik, zou ik kunnen blijven slapen hoe komt dat zo vroeg Diny, ik moet morgen weer hier in de beurt zijn voor een afspraak. Onze logeerkamer is altijd klaar zei Diny dus wat mij betreft kan je blijven slapen, ik hoopte er stiekem op want ik heb slaapspullen en schone kleren mee genomen Hoe denk jij er over vroeg Diny aan mij geen bezwaar zei ik dan ga ik nu naar de keuken zei ze en ga koken…

Diny was net weg of Jan vroeg, jij had het er over dat zij op meer terreinen goed was en wilde het mij vertellen wanneer ze naar de keuken was vertel op, ik ga eerst nog een pilsje voor ons halen wat ik deed en toen ik die klaar zette vroeg hij gelijk weer. Waar is ze nog meer goed in waar zij ook goed in s dat zal je bekend voorkomen ze is nog steeds goed in bed alleen er is een rem, ik zou best eens een andere man er bij willen hebben die haar zou neuken of een andere vrouw die ik mocht neuken. Weet je wat dat betreft is ze niets veranderd dat wilde ze vroeger niet want bij haar zou het om liefde moeten gaan terwijl er best ruimte is voor pure seks, zo denk ik er ook over zei ik van mij mag ze genieten van een andere lul het mag ook een paal zijn, Vroeger was er ook geen ruimte om haar anaal te neuken nee nog steeds niet zei ik en ik zou het best eens willen. Diny kwam de serre binnen wat zou jij wel eens willen vroeg ze aan mij of mag ik het niet weten ja hoor zei ik jou lekker in je kontje neuken, ik kon wel begrijpen dat jullie oever seks zouden hebben want hij is daar ook een liefhebber van en wees naar Jan, ja gelukkig wel zei hij maar jij was daar altijd al een liefhebster vanen nog zei ze.

Dan moet je eens je grenzen gaan verleggen zei jan dat hebben wij ook gedaan en doen dat nog steeds en je man wil dat ook wel, vertel mij wat hij zou wel willen dat ik mij liet neuken door een andere kerel en hij wil wel een andere vrouw naaien. Je vergeet één ding schat, o sorry hoor zei Jan, maar jij zou e ook van genieten van een andere lul in je kut of kontje Ik denk dat ik mij iet zo kan overgeven aan een vreemde man, at gaat vanzelf zei jan wanneer hij je lekker op gegeild heeft en dat jij ontdekt dat je kut nat is die werd vroeger snel vet, nu ook nog zei ik wanneer wij over seks zaten te praten. Vertel eens eerlijk Diny heb jij nu ook een natte kut vroeg Jan, ze kreeg een kleur en ik wist genoeg vertel het maar zei ik of beter laat ons eens voelen en ik trok haar uit haar stoel pakte haar wijnglas aan en zette die op de tafel. Ik bracht haar naar jan toe, voel maar eens Jan dat heb jij vroeger vaker gedaan en Diny liet het toe doe je benen verder uit elkaar zei jan dat deed je vroeger ook graag. Diny deed het en Jan voelde ja dit komt mij bekend voor je bent no net zo geil sletje als je vroeger was maar wij moeten eten zei ze dan gaan wij straks verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *