Een oude bekende

Een jaar geleden werd ik benaderd door een oud studiegenoot, Tim. Hij vroeg of ik interesse had in een baan bij de afdeling waar hij werkt en stuurde een vacature door.

Ik zocht op dat moment werk en de vacature zag er interessant uit, maar ik twijfelde of ik zou solliciteren. Tim en ik,(Melissa) hadden een verleden. Na veel van de borrels in onze studententijd, zijn we bij elkaar in bed beland. Hmm, ik kreeg het gelijk weer heet als ik eraan terug denk.

Tim is inmiddels al een tijdje getrouwd en ook ik heb al een paar jaar een relatie, dus solliciteren zou geen kwaad kunnen dacht ik.

Na een uitgebreide sollicitatie procedure werd ik uiteindelijk aangenomen!

Tim en ik zagen elkaar zo’n twee keer per week bij verschillende overleggen. De spanning tussen ons leek weg. We konden goed met elkaar opschieten maar geen seksuele spanning meer.

Ons bedrijf organiseerde meerdere leuke uitjes per jaar. Waaronder een zomerfeest met BBQ, dansfeest en hotel overnachting.

Het was heerlijk weer tijdens het zomerfeest. Het eten was fantastisch en de drank vloeide rijkelijk. In de late uurtjes gingen veel collega’s slapen. Ik bleef nog hangen en kwam met Tim aan de praat. We praatten over van alles, vooral over oud klasgenootjes en de gezellige borrels. Hmm ik voelde me weer heet worden als ik aan die avondjes dacht. Voor het eerst voelde ik weer die spanning tussen ons.

Onze leidinggevende kwam ineens bij ons staan en al snel veranderden de gespreksonderwerpen weer.

Eenmaal in de hotelkamer liep ik naar de badkamer om te douchen, onder de douche heb ik mezelf heerlijk gevingerd terwijl ik dacht aan Tim. Het duurde niet lang of ik kwam heerlijk klaar. Eenmaal in bed voelde ik me toch ineens schuldig. Ik werd geil van een andere vent!!

Toen we na het weekend Weer op kantoor kwamen was de sfeer tussen Tim en mij veranderd. De seksuele spanning was er weer. Hij kwam vaker bij me voor vragen. Als ik op m’n bureaustoel zat en hij kwam naast me staan, kwam hij heel dicht bij me staan met z’n kruis dichtbij m’n gezicht. We maakten flirterige opmerkingen. Ik dacht dat het geen kwaad kon en was vaak bloedgeil als ik thuis kwam. Hier profiteerde m’n vriend ook van, dus voelde ik me minder schuldig dat ik geil werd van een ander.

Na een paar dagen begon Tim me te chatten. Hij vroeg: denk jij ook nog wel eens aan ‘onze’ tijd vroeger?

De laatste tijd best vaak, antwoordde ik eerlijk. Ik ook!! Chatte Tim. Ik antwoordde hier niet meer op. 5 minuutjes later chatte Tim: je bent nog altijd even knap! Dankje Tim, jij ook! Maar we zijn ouder en wijzer, jij bent getrouwd, ik heb een relatie. Die tijd is voorbij.. antwoordde ik.

Geen reactie meer, maar het geflirt op werk bleef toch, en dat vond ik stiekem heerlijk.

Enkele weken later hadden ik, Tim en onze leidinggevende een conferentie met twee nachten hotel erbij. De eerste dag duurde lang en was best saai. Savonds was er wel heerlijk eten en de nodige borrels. Toen de avond was afgelopen liepen Tim en ik naar onze hotelkamers die naast elkaar lagen. Bij mijn kamer aangekomen vroeg Tim: zou je onze oude tijden nu niet willen herbeleven? en keek me geil aan. Ik lachte, je bent verschrikkelijk, zei ik met een knipoog. Ga snel slapen in je eigen bed. Morgen moeten we weer vroeg op.

De volgende dag brak aan. De dag was een stuk interessanter en vloog voorbij, Tim en ik spraken elkaar die dag bijna niet.. na het eten dronk ik enkele cocktails. Toen ik naar m’n kamer wilde gaan stond Tim voor m’n hotelkamerdeur te wachten. Hij keek me alweer met een geile blik aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *